Δ’ Διεθνές Κυκλαδολογικό Συνέδριο, Τήνος 22-26/09/2021

Αναβολή και μετάθεση της Διοργάνωσης του Δ’ Διεθνούς Κυκλαδολογικού Συνεδρίου για το επόμενο έτος
2 Ιουνίου 2020
Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης
12 Δεκεμβρίου 2020

Δ’ Διεθνές Κυκλαδολογικό Συνέδριο, Τήνος 22-26/09/2021

Η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η διοργάνωση του Δ΄ Διεθνούς Κυκλαδολογικού Συνεδρίου στην Τήνο, με τίτλο Κυκλάδες : Αειφορία Πολιτισμού», προχωρεί κανονικά και θα διεξαχθεί
από την Τετάρτη 22 έως και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στις φιλόξενες αίθουσες του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.

Όπως είναι γνωστό, το Συνέδριο είχε προγραμματιστεί με την συνεργασία του Δήμου της Τήνου  και του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού για τον Σεπτέμβριο του 2020, πλην όμως, λόγω των συνεπειών της πανδημίας ανεβλήθη.

Το Δ.Σ. μετά από μελέτη των όλων επιστημονικών δεδομένων και συνεννοήσεις με τους τοπικούς παράγοντες της Τήνου έλαβε την απόφαση και προγραμμάτισε εκ νέου την διοργάνωσή του.

H Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών θα ήθελε να ευχαριστήσει το πλήθος των επιστημόνων ελλήνων και ξένων, από την Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά κα, οι οποίοι υπερβαίνουν σε αριθμό τους 150 και απέστειλαν τα σχετικά δελτία συμμετοχής που εντάσσονται σε όλα τα επιστημονικά πεδία και τις θεματικές ενότητεςekyklamel.gr/…20/10/2.-Εγκύκλιος-2η-1.doc.

Οι προτάσεις τους βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο στάδιο της πρώτης αξιολόγησης από το σώμα των ανεξάρτητων κριτών και συντόμως θα ανακοινωθούν σε όλους τα αποτελέσματά της. Επίσημες γλώσσες του συνεδρίου θα είναι τα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Η οργανωτική επιτροπή σε αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς συντόμως θα ολοκληρώσει όλες τις λεπτομέρειες για την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή του συνεδρίου δια ζώσης σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την περίοδο διεξαγωγής του.